Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"STENIOTIS"

Το μήνυμά μας κάτω από τον τίτλο δεν γράφει ούτε "είμαστε μπουροδιμικοί" ούτε "είμαστε νεο δημοκράτες" ούτε τίποτα ανάλογο!
Γράφει "ονειρευόμαστε τους Στενιώτες ενωμένους κι αγαπημένους"!
Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό θα τους πούμε ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ,με την υβριστική έννοια της λέξης!
Δεν είμαστε ούτε άγιοι ούτε αλάνθαστοι,ούτε δικαστές μα ούτε και πιόνι κανενός!Είμαστε νέα παιδιά και δεν έχουμε μπλεχτεί με τη μούχλα και την ψευτιά που έχει ο χώρος της πολιτικής!
Για το καλό του τόπου μας δεν θα φοβηθούμε όταν ξέρουμε ότι έχουμε δίκιο αλλά και ότι πούμε ΔΕΝ θα το πούμε με εμπάθεια!
Είμαστε εδώ για να επισημάνουμε κάποια προβλήματα,για να αναδείξουμε τα καλά,για να προτείνουμε τις όποιες ιδέες έχουμε,για να ακούσουμε και να ακουστεί η φωνή σας!
Χαρήκαμε πολύ όταν λάβαμε το πρώτο μας e-mail από αναγνώστη και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πως υπάρχει ανταπόκριση απο τους Στενιώτες!
Κάπου εδώ εμφανίστηκε και το πρώτο "πρόβλημα" μας!
Σε σχόλιο αναγνώστη-ανώνυμος(εμφανές σχόλιο από όλους και όχι e-mail -στην ανάρτηση για την πυρασφάλεια) αναφέρονταν κάποια ονόματα,θίχτηκαν κάποια πρόσωπα!
Στη Στενή λίγο πολύ ο ένας γνωρίζει τον άλλον,ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, που λέμε!Δεν φοβόμαστε να πούμε ονόματα,εντάξει,φοβόμαστε λιγάκι την βλακεία(αυτή τη βλακεία θέλουμε να καλυτερέψουμε όσο γίνεται) και τους κλειστόμυαλους ανθρώπους!Τέτοιοι υπάρχουν και μπορεί να τους έχουμε ψηφίσει κιόλας και να μας διοικούν ή να θέλουν να το κάνουν!
Επειδή όμως το blog STENIOTIS δεν θέλουμε να γίνει πιόνι κανενός και επειδή παίρνουμε και την ευθύνη των όσων γράφουμε θα ζητούσαμε και από εσάς όταν γράφετε κάποιο σχόλιο που ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ να το λέτε επώνυμα,κι αν δεν μπορείτε να το πείτε επώνυμα κάντε το ανώνυμα κάπου αλλού ή κάπως αλλιώς!Υπάρχουν χίλιοι τρόποι!
Γι'αυτό το λόγο μέρος από τα σχόλια που αναφέρονταν σε ονόματα σβήστηκε!
Τα σχόλια που γίνονται στις αναρτήσεις απο τα μέλη του STENIOTI έχουν το πρόθεμα STENIOTIS!
Δεν θέλουμε να βάλουμε φίμοτρο σε κανέναν!
Και να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα εμείς θα φανερωθούμε!(ο κόσμος το ΄χει τούμπανο...ισχύει και για μας)

2 σχόλια :

  1. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ STENI BLOG ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΡΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ


    Για να δούμε όμως τι κονδύλια δόθηκαν από το κράτος ώστε να γίνουν τα σχετικά έργα και να μπορεί και ο πολίτης να εξυπηρετείται. Σας αναφέρω τα κονδύλια που εγκρίθηκαν, και έχουν ανακοινωθεί:
    - Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία Κέντρου Πρόσβασης στο διαδίκτυο του Δήμου Διρφύων………………….........................................12352 ευρώ.
    - Προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού και επέκτασης πληροφοριακών συστημάτων ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Διρφύων……………………………………………………………………25148 ευρώ.


    ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ,,,
    ΧΕΡΕΤΕ....ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα από πάνω στοιχεία είναι πολύ ωραίο να δημοσιεύονται, αποτελούν εφόδιο για τον κάθε πολίτη του δήμου μας στη διαμόρφωση γνώμης και μπράβο στον κύριο Ντούρμα που τα συνέταξε και τα δημοσιοποίησε.

    Εσύ από την άλλη δεν μπορείς ή μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις πως αυτό που λέω είναι το πόσο πολύ απέχει η κριτική από τον λίβελο.

    Επείδη όμως είναι και αργά πάω να ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΩ στο κρεβάτι μου.
    Ταχιά πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή