Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"ΕΚΚ-ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ"


Αυτοί που ψάχνουν να βρουν ποιος διαχειρίζετε το STENIOTIS, ποιος βρίσκεται πίσω από το ΓΑΪΔΟΥΡ και ποιος έκανε την προηγούμενη ανάρτηση για την Ένωση Διρφύων ας ψάξουν να βρουν πρώτα τι έχει φταίξει και αυτή η ομάδα έχει ελάχιστα παιδιά από το χωριό μας, που να είναι παίχτες της!
Γήπεδο μπορεί να φτιάχτηκε,δεν θα κρίνουμε αν δαπανήθηκαν σωστά τόσα χρήματα για την κατασκευή αυτού του γηπέδου στη γνωστή πλέον τοποθεσία, αλλά απ'τη στιγμή που αυτό είναι έτοιμο ας γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε τα Στενιωτάκια να γυρίσουν ξανά στα γήπεδα!Φτιάχτηκε ένα τέτοιο γήπεδο για ποιον λόγο;Για να παίζουν και να το χαίρονται άλλοι;
Τα έσοδα που έχει η ομάδα από εκδηλώσεις,χορηγείες,εισιτήρια θα ήταν προτιμότερο να καταβάλλονταν - ακόμη και ένα ελάχιστο ποσό - στα δικά μας παιδιά και όχι να ψάχνουμε παίχτες των πέντε ή των δέκα χιλιάδων ευρώ για να κάνει η ομάδα καλύτερη πορεία! Όταν η ομάδα θα φτάσει να απαρτίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της από παιδιά δικά μας τότε είναι σίγουρο πως και οι οικογένειες,συγγενείς,φίλοι θα στηρίξουν την προσπάθεια.
Σίγουρα έχει αρκετά έξοδα η συντήρηση μιας ομάδας, τι είναι όμως αυτό που ζητάμε από την Ένωση; Μια καλή πορεία ανεξαρτήτως αν θα παίζουν δίρφυοι, ή μια ομάδα που μέλημα της θα είναι να αναδείξει και να στηρίξει τα ταλέντα της περιοχής μας, που σ'αυτήν θα βρίσκει καταφύγιο και μια αγκαλιά ο νέος που θα θέλει να αθληθεί ακόμη κι αν δεν είναι ο "παιχταράς" που ονειρευόμαστε! Αλλά και όταν τον έχουμε αυτόν τον "παιχταρά" ας μην του κόβουμε τα φτερά με τακτικές "δεν σου δίνουμε το δελτίο"!
Εμείς δεν θέλουμε η Ένωση Διρφύων να έχει στο σύνολό της μόνο τρείς παίχτες από την Στενή, αν δεν το θέλει και η διοίκηση θα πρέπει να αλλάξει τακτική!

Δεν επιτρέπεται όταν κάποιος παίχτης επιθυμεί να φύγει να του ζητάς να βρει ομάδα που θα πληρώσει τη μεταγραφή για να έχει οικονομικό όφελος η ομάδα, που δεν τον πλήρωνε!
Δεν επιτρέπεται να παίζουν οι ξένοι παίκτες και να μην παίζουν οι δικοί μας - που σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτεροι - μόνο και μόνο για να δικαιολογηθούν τα λεφτά μιας μεταγραφής!
Δεν επιτρέπεται να πληρώνεις για μεταγραφή πάνω από 5.000 ευρώ και από παίχτη που έχει προσφέρει τόσα στην ομάδα να του ζητάς να επιστρέψει τις φόρμες και τους σάκους!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μην υπάρχει πλέον ομάδα που να έχει το όνομα Στενή !!!

2 σχόλια :