Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΤΟ ''ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ'' ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ


Χθες το βράδυ στο γνωστό πλέον ξενοδοχείο μετά από συνάντηση τοπικών στελεχών της νέας δημοκρατίας με το βουλευτή Ευβοίας κ.Μαρκόπουλο ο οποίος ζήτησε και πήρε της εξηγήσεις που ήθελε για ποιό λόγο οι διρφυοι δεν θέλουν να προτείνει η ΝΟΔΕ κάποιον επικεφαλή ψηφοδελτίου, η απάντηση που πήρε ήταν ότι μόνο με υπερκομματικό συνδυασμό μπορούν να πάρουν τη νίκη από τον Μπουροδήμο.
Αφού τους πρότεινε κάποια επιχειρήματα και δεν συμφώνησαν πουθενά τους διαβεβαίωσε ότι μπορούν να πάνε σε όποιον συνδυασμό θέλουν.

7 σχόλια :

  1. kryfteite kai ligo, den fainetai katholou i sumpatheia sas ston kurio bourodimo!

    kalh douleia kanete alla ston tomea ton politikon eprepe na exete mia pio anexarthth stash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sto blog mas grafonte ola ta problimata pou iparxoun sth stenh xwris sumpathies h methodeuseis
    de nomizw na to afisvitei kapoios auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sthn poreia tha kritheite
    na kserete oti an thelete mporeite na prosferete kales yphresies gia to xwrio
    na ta grafete ola kai na mhn pezete kanenos to paixnidi
    tote tha pate kala
    synexiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OPOS TA LETE EINAI!!STON XORO THS DEXIAS PARATAXIS EPIKRATEI TO BAHALO TO IDIO KAI KRIBONTAI POLLA SIMFERONTA PISO APO OLA AYTA.KAI EGO SE AYTIN TIN PARATAXI EIMAI IPOSTIRIKTIS
    ALLA ME AYTA POU VLEPO MALLON DEN THA EIMAI. onoma>(antibourodimikos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χωριο μας εχει αστερια να ηγηθουν στις ελογες πρεπει να περιμενουμε τι θα πουν οι Τσεργες? Τους καναμε πολυ μαγκες αυτούς τους βλαχους σε οποια παραταξη κ ν ανηκουν. Οσοι καταλαβαν καταλαβαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει μεγαλυτερο αστερι αυτη τη στιγμη στο δημο από το Γιωργο τον Ντουρμα. Πλακα μας κανετε παιδια. Τον έχει η Ευρωπαικη Ενωση επιστημονα και το συζηταμε? ειμαστε αξιοι της τυχης μας τι να πω...Και δεν ειμαι κ νεοδημοκρατης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει δικιο ο φιλος ο Ντουρμας συνδυαζει οσα εμεις οι νεοι θελουμε ειναι επιστημονας (τοσα χρονια οι περισσοτεροι αιρετοι είναι αγραμματοι!!) είναι τιμιος και είναι μαχητης. Αυτο θελοι η κοινωνια απο τους νεους πολιτικους. Τα κομματα μας κρεμασανε. Και εγω πασοκ ψηφιζω δεν ξερω στις επομενες. Μαλλον θα γραψω τον μπαμπα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή