Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΜΑΤΑ


ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΓΑΤΟΥ
Η υποψηφιότητα του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας Κώστα Γάτου κερδίζει συνεχώς έδαφος και ο ίδιος βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Μεσσαπίων – Διρφύων.
Ο νέος μεγάλος Δήμος αποτελεί γρίφο για τη Νέα Δημοκρατία, αφού ο νυν Δήμαρχος Μεσσαπίων Αντώνης Μπαζώτης, αφού καθυστέρησε να ξεκαθάρισε εάν θα είναι υποψήφιος, στην συνέχεια δήλωσε ότι δεν επιθυμεί και το κόμμα μπήκε σε μια διαδικασία να επιλέξει υπ0ψήφιο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και εν μέσω αντιδράσεων.
Η Δημοτική Ομάδα του Αντώνη Μπαζώτη συνεδρίασε προχθές το βράδυ προκειμένου να επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Παρόντες ήταν και μέλη της ΝΟΔΕ. Τελικά η επιλογή ήταν ο Γιάννης Κεραμιδάς, μια επιλογή όμως που προκάλεσε αντιδράσεις, αφού αρκετοί σύμβουλοι δεν την δέχονται και …αποσύρονται.
Ο ίδιος ο Γιάννης Κεραμιδάς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εξέλιξη αυτή, αφού, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ηγηθεί ενός συνδυασμού ο οποίος δεν θα είναι ενωμένος στις εκλογές και θα ταλανίζεται από διασπαστικές υποψηφιότητες.
Στόχος του, στην περίπτωση που επιλεγεί τελικά, είναι να προσπαθήσει να συγκεράσει τις αντίθετες απόψεις κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο.
Από την άλλη πλευρά, η Δημοτική Ομάδα του Δήμου Διρφύων προωθεί την υποψηφιότητα του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας Κώστα Γάτου, η οποία φαίνεται να έχει μεγάλη δυναμική και να λειτουργεί ενωτικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά το Δήμο Διρφύων.
Το σίγουρο είναι ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται ενώ δεν αποκλείονται και συμβιβαστικές λύσεις προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι και οι ψηφοφόροι της Μεσσαπίας και οι ψηφοφόροι του Δήμου Διρφύων.
(πηγή: soropoulos.files.wordpress.com)

Σε ξενοδοχείο της στενής είχαν συνάντηση χθες βράδυ οι Γιάννης Κεραμιδάς με τοπικά στελέχη της παράταξης όπου ναυάγησαν οι όποιες κοινές λύσεις θα μπορούσαν να βρεθούν και μόνο καλό δεν ήταν το κλίμα αφού η συζήτηση γινόταν σε υψηλούς τόνους όταν κάποια τοπικά στελέχη δεν έδωσαν την στήριξη τους στον κ.Κεραμιδά λέγοντας του ότι δεν έχει πιθανότητες νίκης (ξέρουν αυτοί την έχουν πατήσει τρεις φορές από τον Μπουροδήμο).
Λέτε να πάνε στον Καλαβρή????

1 σχόλιο :

  1. Αφήστε τον ανθρωπο εκει που καθεται δεν κανει για την πολιτικη. Μην παρει και αλλους στον λαιμο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή