Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ε.Ο. ΣΤΕΝΗΣ - ΕΡΕΤΡΙΑΣ




Είναι σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα. Στην αρχή είπαμε να κάνουμε υπομονή διότι στο σημείο αυτό θα κατασκευαζόταν το νέο γήπεδο της Στενής. Όμως το γήπεδο ήταν μια 'χρονοβόρα' διαδικασία και έτσι το χάλι του δρόμου συνεχιζόταν να υπάρχει. Τελικά μετά από χρόνια το γήπεδο ολοκληρώθηκε σαν κατασκεύη. Λογικό επακόλουθο ήταν λοιπόν και η κατασκευή του δρόμου, που περνά δίπλα από το γήπεδο. Ένα χρόνο σχεδόν μετά την ολοκλήρωση του έργου, φαίνεται ότι ξεκίνησε και το στρώσιμο του δρόμου. Και λέμε φαίνεται διότι στην περιοχή βρίσκονται ήδη κάποια μηχανήματα, που έχουν πραγματοποιήσει τις αρχικές εργασίες (αν δεν ολοκληρωθεί ποτέ δεν ξέρεις).

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός που λένε, και σε αυτό πιστεύουμε και μεις. Ελπίζουμε το έργο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με 'επιτυχία'. Λέγοντας επιτυχία εννοούμε να στρωθεί ο δρόμος με άσφαλτο, αλλά στο μέλλον μην αναγκαστούμε να προβούμε σε ανάρτηση με λακούβες η κάτι άλλο που μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο.

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στη συνέχεια αυτού του δρόμου, που οδήγει προς Ερέτρια, υπάρχουν αμέτρητες λακούβες!!! Δεν το λέμε για λόγους εντυπωσιασμού αλλά αρκεί μια βόλτα στο δρόμο αυτόν και θα καταλάβετε. Αυτό λοιπόν που ζητούμε σαν STENIOTES είναι να καλύφθουν και οι υπόλοιπες κακοτεχνίες του δρόμου. Τώρα που ξεκίνησαν εκεί 'ευκαιρία' δεν είναι;


4 σχόλια :

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ; ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ; ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΔΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalo tha htan na katalavainoume ti akrivws grafetai stis anarthseis kai na kanoume sxolia! na min ginontai sxolia pou dn stekoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o steniotis den masaei tipota!!ta vgazei ola stin foraa!!!bravo mages!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΤΣΕΡΓΙΕΣ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΤΑΚΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΑΧΝΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ(ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΚΗ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΧΑΛΚΙΔΑ ΨΑΧΝΑ)!
    ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή