Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ


Δεν ήταν μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών σήμερα στη πυρασφάλεια που έλαβε δράση στο πυροφυλάκιο στη θέση βράχος.
Αρκετά από τα μέλη του blog ήταν εκεί μιας και ο κίνδυνος πυρκαγιάς ήταν ιδιαίτερα μεγάλος αφού η Εύβοια συμφώνα με σχετική ανακοίνωση Υποστρατήγου Π.Σ,ε.α,καταλαμβάνει την 2η θέση μεταξύ των νομών της χώρας με τις περισσότερες καμένες αγροτοδασικές εκτάσεις και αφορά το διάστημα από το έτος 2000 μέχρι και τον Ιούλιο 2010.
Θα περιμέναμε μεγαλύτερη συμμετοχή γιατί πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε!!!

8 σχόλια :

  1. Καλή είναι η εθελοντική προσφορά στον τόπο μας, παρόλα αυτά ο ελλειπής σχεδιασμός πάει πακέτο τόσα χρόνια με αυτούς που μας κυβερνούν και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του δήμου μας, ο οποίος βέβαια δεν έχει κάνει συντονισμένη προσπάθεια. Δεκαετίες τώρα γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Καμία κυβέρνηση δε νοιάζεται πραγματικά. Ίσα-ίσα βρίσκονται στο πλευρό αυτών που καταχράζονται τη δημόσια γη και τα δάση. Μην ξεχνάμε τα αυθαίρετα, τα Βατοπέδια κλπ.

    Όσο για τα λεγόμενα του προηγούμενου ένα έχω να πω. Το να θίγονται πρόσωπα με έναν κατά τη γνώμη μου θρασύδειλο τρόπο δεν τιμά κανένα και πρώτα από όλους τους υπεύθυνους του blog. Είναι πολύ εύκολο να πετάγονται βρισιές πίσω από το μανδύα της ανωνυμίας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα ως Στενιώτης και λυπάμαι ειλικρινά όταν αναφέρονται τέτοια πράγματα και θίγονται πρόσωπα με τέτοιους χαρακτηρισμού (για να προλάβω σχόλια δηλώνω πως δεν είμαι υποστηρικτής κανενός από το πολιτικά σχήματα του τόπου).
    Ελπίζω το θέμα να διορθωθεί από τους administrators και το blog να κρατήσει ένα κάποιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία η προσπάθεια σας ρε παιδία ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που αγωνιούν για το δάσος και τον φυσικό πλούτο της Στενής Όμως τα λεφτά που πηρέ ο δήμος από την πολιτεία για πυρασφάλεια που είναι? τι κανανε για να προφυλάξουν αυτό το πανέμορφο δασος? τίποτα τίποτα τίποτα αλλά τι λέω? εκλογές έρχονται σιγά να μην νοιαστούν οι τοπικοί άρχοντες για το δάσος εδω τα μαγαζάκια μας να είναι καλά και να τα διατηρήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
    ΤΑ blogs ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
    ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΝΕΣΕΣ
    ΠΑΛΙΩΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΜΟΤΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
    ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ
    ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΨΕΜΑΤΑ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ blog ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει την πυγμή και τα κότσια να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων προσώπων το κάνει κατα πρόσωπο. Και θεωρώ πιο ανδρεία στάση αυτού που εκτοξεύει βρισιές να το κάνει επωνύμως, αν και είμαι τελείως αντίθετός με τους χαρακτηρισμούς που ελέχθησαν πιο πριν και ευτυχώς(προς τιμή των διαχειριστών) σβήστηκαν.

    Μακάρι εδώ πέρα να εμφανιστούν και στοιχεία για αυτά που λέγονται. Αυτό θα ήταν το καλύτερο και θα άφηνε στον καθένα από εμάς το περιθώριο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Για να μην καταντήσουμε να γίνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε: νέοι Τριανταφυλόπουλου, τιμητές των πάντων, αλάθητοι δικαστές ή και γκεμπελίσκοι. Αν και όλοι έχουμε μια εικόνα του πως λειτουργεί ο δήμος, του τι έχει ή μάλλον τι δεν έχει κάνει στο χωριό μας.

    Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ εγώ να κάνω ένα σχόλιο προς τους administrators εφόσον αυτό πιστεύω. Δεν εξανάγκασα κανέναν και ίσα-ίσα θεώρησα πως έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του διαλόγου που θέλουμε να γίνεται μέσα στο blog.

    Όσο για το πόσο κατευθυνόμενος είμαι, δεν είμαι πολύ αρμόδιος να απαντήσω. Εσύ έβγαλες τα συμπεράσματά σου, τα οποία είναι δεκτά. Και ο καθένας ας βασιστεί στην κρίση του αν και το να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    http://stenievias.blogspot.com/
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΜΑς ΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ
    ΒΑΛΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ Η ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΝΗ.....ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή