Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

' ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ '



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Στενής του κ. Καλαβρή με αρκετά στελέχη του και πάντα στο πλευρό του τον κ. Ραπτάκη. Το θέμα που μονοπώλησε ήταν η ανεύρεση νέων υποψηφίων στην ευρύτερη περιοχή της Δίρφυς. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλοι του κ. Καλαβρή από τη Στενή. Ο κ. Καλαβρής είναι από αυτούς που έχουν σχεδόν έτοιμο τον συνδυασμό και λείπουν κάποιες μικρές εισροές.

8 σχόλια :

  1. ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΛΛΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 2500-3000 ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLOI MAZI ME THANASI KALAVRI!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή έτσι θα πάει το πράγμα μέχρι το Νοέμβρη;;;
    Με συνεντεύξεις, ομιλίες, υποσχέσεις, χαιρετούρες, πηγαδάκια, παραπηγαδάκια και ό,τι χρειάζεται για να νοιώθω πως είμαι ο κυρίαρχος λαός;
    Ζήτω που καήκαμε, έχω ήδη βαρεθεί...

    Υ.Γ. Ξυπνήστε με για την ψήφο. Θέλω να νοιώσω τελικά λίγο κυρίαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστευω στο τελος ο κοσμος να ψηφίσει τους συμβουλους που εχουν αξια και εμβελεια υπερτοπικη ανεξαρτητα που θα πανε. Εδω πρεπει να γινει μια δουλεια δεν πανε να κανουν παρεα και να περασουν καλα σε βαρος μας. Δεν παμε στον γιατρο επειδη ειναι φιλος μας παμε επιδη ειναι καλος γιατρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο που παιζει ρολο ειναι ποιοι θα μας εκπροσωπησουν στο συμβουλιο στα Ψαχνα καιο στο τοπικο του χωριου μας. Ελπίζω νσ στειλουμε τους καλυτερους που εχει το χωριο μας και η Διρφυς αλλιως καηκαμε. Θα μας γραψουν οι Ψαχνιωτες κανονικα. Ο δε Μπουροδημος μας έγραψε ηδη 12 χρονια! Γι αυτο το νου σας αδλφια ψηφο στους αξιους οχι στο θειο μας που ειναι σοι δεν αρκει αυτο στον Καλλικρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gia auto to logo akolou8oume kalavri...kai oxi tous proin pou TAZOUN PSEFTODOULIES,KOROIDEUOUN ATHOA PROSOPA,PROSLAMVANOUN SE THESEIS TOU DHMOU SIGGENIKA TOUS PROSOPA KAI OXI PROSOPA ME TIS APARETITES GNOSEIS...KAI TA LAVOMATA SE OIKOGENEIES POU TA PAME...KAI KATI ALLO>O DIMARXOS EXEI KOLIMA ME STENI KAI DEN THEKEI THN ANAPTIXI THS!TELOS TA PSEMATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. erxete kai proeklogiko grafeio sthn steni tou sindiasmou toy thanasi kalavri !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή