Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εκλογές Εκπολιτιστικού

7 σχόλια :

  1. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala oi steniotes den pate katholou kala,pate na fate o enas ton allon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι εγινε βρε παιδια ποια ηταν τα αποτελεσματα των εκλογων¨?ποιοι ηταν οι υποψηφιοι?Αντε να βγει κανενας προεδρος της προκοπης.Επιτρεπεται ολα τα χωρια να εχουν τοσο ενεργους συλλογους και η δραση του δικου μας συλλογου να περιοριζεται μονο στο να μαγειρευει στα πανυγηρια?Αλλα βεβαια οι Στενιωτες ειναι πρωτευουσιανοι και δεν συγκεντρωνονται για τιποτε ομορφο,μονο οταν πανε να τους παρουν τα πρωτεια τοτε αφυπνιζονται οπως π.χ για το ποια θα ηταν η εδρα του δημαρχειου επι Καπποδιστρια και τωρα με τις συγχωνευσεις των σχολειων.Αλλαξτε μυαλα γιατι τα παιδια μας, μας μιμουνται και αυτο που θα καταφερουμε ειναι να τα κανουμε κομπλεξικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
    12 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ, ΝΕΟΛΑΙΑ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΤΟ Δ.Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bourdotsarka.blogspot.com καινουριο blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. prepei na pareti8ei o proedros tou sulogou giati to mono pou kanei auth ti stigmh sto sulogo einai na ton disfimizei!!!!!!! katw ta xeria apo to sulogo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AISXOS DEN EXO KSANADEI TETOIA KARAGIOZILIKIA ME SYLLOGO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή