Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν

πριν
Οι εκλογές του εκπολιτιστικού συλλόγου μπορεί να  μην έγιναν ωστόσο η "ομάδα" που ήθελε να τον αναλάβει δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια!
Έτσι λοιπόν μέλη αυτής της "ομάδας" και με την στήριξη του ιστολογίου STENIOTIS άρχισαν τη δράση-χωρίς τη στήριξη κάποιου συλλόγου-εν αναμονή της δημιουργίας του νέου Συλλόγου που θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από νεολαία.
Το ξεκίνημα έγινε με καθαρισμό στο εξωκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που βρίσκεται στο εκκλησιαστικό συγκρότημα του πύργου στο Σκουντέρι. Τα άτομα που συμμετείχαν καθάρισαν την εκκλησία, τόσο το εσωτερικό της όσο και τον προαύλιο χώρο της για να είναι έτοιμη να λειτουργήσει το Σάββατο του Λαζάρου. 
Για όσους δεν το γνωρίζουν η εκκλησία λειτουργείται το Σάββατο του Λαζάρου,την πρώτη μεγάλη γιορτή μετά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου,λόγω του ότι στην γιορτή της λειτουργεί η εκκλησία της Άνω Στενής όπου γίνεται η δοξολογία και μετά η παρέλαση.
Αξίζει να ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτές τις δραστηριότητες που θα τις ανακοινώνουμε έγκαιρα για να μπορείτε αν θέλετε να συμμετέχετε.
 
μετά

4 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι κατολησθήσεις, το γήπεδο 1, το γήπεδο 2 και η παιδική χαρά είναι οι καινούριες δραστηριότητες???
    άμα είναι να 'ρθουμε κι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μια τιμητικι πλακετα στα παιδια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή