Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ

Με την ευκαιρία της προσέλευσης αρκετού κόσμου, αυτές τις μέρες, βρήκαμε την αφορμή να ρωτήσουμε, πώς περνάνε οι Στενιώτες στο χωριό τους και να εγκαινιάσουμε μια καινούρια στήλη "Τα κοσμικά του STENIOTI".

 
 Οι αδερφές Παπαγεωργίου (Ελένη και Βούλα) μας είπαν ότι "καφέ ήπιαμε, γλυκό φάγαμε, καφέ ξαναήπιαμε αλλά ποτό δεν ήπιαμε φέτος το Πάσχα στο χωριό". Επίσης αυτό που μας επισήμαναν για τη διασκέδαση στη Στενή είναι ότι ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα"! 



Στο cafe-Steni πετύχαμε το ραδιοφωνικό παραγωγό του bleep radio, Γιώργο Χαλεπά, και τον ρωτήσαμε αν πλήττει στο χωριό μας και αυτός μας απάντησε ότι περνάει καλύτερα απ' ότι στη Χαλκίδα.
Θα του αρέσει η ησυχία φαίνεται...


Τέλος στο στόχαστρο του STENIOTI μπήκαν και δύο νέοι, η Νικηρίτα Κικίδη και ο Νίκος Σάλεχ, που βρίσκονται τον τελευταίο καιρό μακρυά από τη Στενή για διάφορους λόγους, και μας είπαν ότι δεν μπορούν να απουσιάσουν από το χωριό μας αυτές τις μέρες, γιατί θέλουν να δουν τους καλούς φίλους και συγγενείς, που μαζεύονται για να περάσουν παραδοσιακά το Πάσχα στη Στενή.

6 σχόλια :

  1. Συνεχίστε έτσι παιδιά...εμείς που μένουμε μακριά μπαίνουμε ανελλιπώς και σας διαβάζουμε!
    ωραία στήλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κούκλες κούκλες... φτου φτου φτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na kai kati eyxaristo apo ta blogs ths stenhs! olo gia provlimata k na vrizei o enas ton allon ginontai anarthseis!.......prepei na katalavoume oloi oti ayta einai pou metrane perissotero sth zoi!!!!to na pername kala,,,,euxaristo


    enas panosteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασες να μας αναφέρεις ότι τα κορίτσια Παπαγεωργίου είναι οι κόρες του παππά..... Όταν τις δεις δώσε τους πολλά χαιρετίσματα!!!!
    Πάντως η Στενή είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα μέρη που έχει η Ελλάδα!!!! Την καλησπέρα μου από Δράμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑΣΑΡΑ ΒΑΡΤΖΗ ΜΕΛΑ ΤΖΙΜΗ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή