Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Θετική εξέλιξη στο γυμνάσιο Στενής


Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων στο Γυμνάσιο Στενής με τον δήμαρχο κ. Μπουροδήμο δεν δόθηκε κάποια λύση, ούτε πάρθηκε κάποια απόφαση για το πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις κι αυτό γιατί ο δήμαρχος ζήτησε από τους Στενιώτες να περιμένουν την εξέλιξη της συνάντησης του με την υφυπουργό που όπως διαβεβαίωσε θα γινόταν σήμερα.
Σήμερα λοιπόν ο δήμαρχος με μια επιτροπή από τα σχολεία που αντιδρούν στις συνενώσεις και με τους βουλευτές Ευβοίας του κυβερνώντος κόμματος κα. Περλεπέ, κ. Κεδίκογλου και κ. Μαρκόπουλο από την αντιπολίτευση πήραν μια ικανοποιητική απάντηση από την κα. Χριστοφιλοπούλου, λέγοντας τους ότι πριν ψηφιστούν οι αλλαγές θα στείλει επιτροπή ελέγχου των σχολικών μονάδων της περιοχής, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα και θα κρίνει ανάλογα με την καταλληλότητα των κτηριακών υποδομών.
Θετική εξέλιξη είχε η συνάντηση, όπως επίσης και η κατάληψη του σχολείου αφού έλαβε τέλος.
Να μη ξεχνάμε ότι η θετική εξέλιξη που παίρνει το θέμα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην  έντονη κινητοποίηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και αρκετών κατοίκων της Στενής που έσπευσαν είτε να υπογράψουν το ψήφισμα – καταγγελία κατά των συγχωνεύσεων είτε να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις.

2 σχόλια :

  1. σας κοροιδευει ο τσεργιωτης και εσεις τα χαφτετε ολα
    αν μεινει στη στενη το γυμνασιο εγω θα γινω αδερφη
    ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia k na kataferei na minei sth steni to gumnasio apla parathnete gia liga xronia to anapoferto...to sxolio tha klisei logo elipseis mathtwn...!!!theloun na metaferoun mono to gumnasio h k to dimotiko???

    ΑπάντησηΔιαγραφή