Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συρματόπλεγμα θα ρίξω όπως λέει και το τραγούδι

Με το πέρας της κακοκαιρίας δυο έργα του δήμου υπέστησαν σοβαρές ζημιές κι αυτό ίσως οφείλεται στην έλλειψη σοβαρής μελέτης και στην προχειρότητα!
Η πρώτη ζημιά είναι στην περίφραξη του καινούριου γηπέδου στην τοποθεσία ¨Αλώνια¨ και η άλλη είναι στις κεραίες για το δωρεάν internet(που καλύπτει όλα τα χωριά) στη θέση ¨Νταμ¨ ,πάνω από τον άγιο Νεκτάριο.

Στο χορτάρι βρέθηκαν τα συρματοπλέγματα όπως κι  ένας προβολέας.
"Νταμ" και κάτω κι οι κεραίες!
Κόκκινη κάρτα να δούμε ποιος θα πάρει; Μετά μας φταίνε οι διαιτησίες...

Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδιοι του δήμου έχουν γνώση των ζημιών όπως επίσης δεν γνωρίζουμε ποιος και πότε θα τις επιδιορθώσει.
Όσον αφορά το γήπεδο(που φαίνεται να έχει και την μεγαλύτερη ζημιά) θα επιδιορθώσει τις ζημιές η τεχνική εταιρία που το παρέδωσε μιας και δεν έκανε σωστά τη δουλειά της(;),θα γίνει εκ νέου διαγωνισμός ή θα τρέχουν υπάλληλοι του δήμου να διορθώσουν ζημιές για τις οποίες την ευθύνη την έχουν άλλοι;

Μετά την επιλογή της θέσης του νέου γηπέδου αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους ως προς την καταλληλότητα του χώρου αφού όλοι γνώριζαν ότι στη περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι εξού και το όνομα αλώνια.
Τυχαίο;…. δε νομίζω!!!
Φταίει κι η κακοκαιρία δεν λέμε αλλά αυτό μας έλειπε δηλαδή, με κάθε δυνατό αέρα να πέφτουν κάτω μέχρι και οι  προβολείς!!!
Κάτι ξέρει η Ένωση και δεν παίζει σε αυτό το γήπεδο...Αστειάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου