Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Φίλες και φίλοι αναγνώστες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα  φιλοξενούμε στο blog μας προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου από εγκεκριμένους Στενιώτες παίχτες κάθε Σάββατο αλλά και όταν υπάρχει έντονη αθλητική δραστηριότητα για το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» .
Έτσι λοιπόν ξεκινά και η συνεργασία μας με τον ¨πετυχημένο¨ παίχτη «Κούτελο» ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας πει.
ΣΑΒΒΑΤΟ
264: ΠΡΕΣΤΟΝ-ΚΠΡ :2 (1,70)
293: ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ :2 (1,75)
308: ΙΣΤ ΦΑΪΦ-ΜΠΡΕΧΙΝ :2 (1,90)
334: ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ :2 (1,70)
Καταρχάς φίλοι μου το όνομα της ΚΠΡ είναι αυτό με τραβάει αλλά είναι και η καλύτερη ομάδα στη Τσάμπιον Σιπ έτσι λοιπόν θα το πάρει το διπλό.Όσο για τη Γουιμπλεντον που θέλει να βγει κατηγορία ομάδες σαν την Ταμγουορθ πρέπει να τις κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο. Η Μπρέχιν έχει δυο αγώνες λιγότερους από τη πρώτη Λίβινγκστον και για να έχει ελπίδες ανόδου πρέπει να πάρει αυτούς τους εύκολους θεωρητικά αγώνες. Για τη Στουρμ μόνο και μόνο από τη προϊστορία πρέπει να ποντάρουμε στο διπλό.
ΚΥΡΙΑΚΗ
395: ΤΟΥΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ :2 (2,05)
400: ΝΙΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ :2 (2,00)
418: ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ :2 (1,55)
420: ΚΙΛΜΕΣ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ :2 (1,70)
Ρε παιδιά τι να λέμε για τι Γιουνγκ Μποϊς εδώ προχθές κέρδισε τη Ζενιτ στο uefa δε θα κερδίσει την τουν; Καρφί στο διπλό. Δύσκολο το διπλό τις Παρί αλλά λόγω της απόδοσης αξίζει να ρισκάρουμε.
Η Αντερλεχτ νιώθει την ανάσα της Γκενκ που είναι πίσω μόλις τρεις βαθμούς γι'αυτο τέτοια διπλά πρέπει να τα πάρει εύκολα η δύσκολα. Η Εστουδιάντες θα το κάνει το διπλάκι γιατί είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της αργεντινής.
Καλή επιτυχία φίλοι μου και τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα.(ευτυχώς που αυτή την εποχή δεν υπάρχουν ντομάτες)

2 σχόλια :