Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο τοπικό συμβούλιο στη Στενή!


Σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Στενής όπου και θα συζητηθούν αρκετά θέματα όσων αφορά την κατάθεση προτάσεων στο δήμαρχο Διρφύων.
Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία για να ακουστούν διαφορετικές απόψεις για την διευθέτηση των τεχνικών θεμάτων των προτάσεων.
Αυτό που μένει να δούμε στη σημερινή συνεδρίαση είναι αν θα υπάρχει ολομέλεια ώστε να εισακουστούν και οι 420 διαφορετικές απόψεις που εκπροσωπούν οι τρεις εκλεγμένοι σύμβουλοι.
Ο Steniotis καλεί όλους όσους θέλουν να βλέπουν το χωριό τους να προοδεύει, να παρευρεθούν στα συμβούλια που θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα ανοιχτά σε όσους θέλουν να εκφράσουν τη γνώμη τους .

1 σχόλιο :

  1. Το μπουκαλι βρε παιδια επρεπε να το πεταξετε στον καδο ανακηκλωσης και οχι στον προεδρο του εκπολητιστικου. Το μπουκαλι τουλαχιστον ηταν ΔΙΡΦΥΣ; Απο οτι μαθαμε οχι ντροπησας και μετα κοροΪδεβετε τα Γαιδουρια. Οι ΓΑΙΔΟΥΡΟ-ΣΤΕΝΙΩΤΕΣ επιμενουν στην στιρηξη και προβολη των τοπικων προιοντων μαληστα ειναι και οικολογοι ναι στην ανακηκλωση κυριοι τοπικων εκπολητιστικων φυσιολατρικων αυτο ειναι το επιπεδο σας. Διστιχος αυτο ειναι το επιπεδο των εμπλεκομενων. Το επιπεδο στα συμβουλια των Γαιδουριων ενα ειναι σιγουρο να ξεφυγει γκαρισμα μπορει μπουκαλι ομως ποτε Ποιος ηταν ο αναρχικος με πουκαμισο και οχι με κουκουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή