Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Λειτουργεί ή όχι το εκλογικό κέντρο του Ψαθά στη Στενή;


Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα για τους προσκείμενους στη παράταξη του Γιώργου Ψαθά στη Δίρφυ και συγκεκριμένα στη Στενή.
Το εκλογικό κέντρο λειτουργεί από Παρασκευή έως και Κυριακή, τότε δηλαδή που έρχονται και οι υποψήφιοι του Ψαθά στο χωριό τους γιατί κακά τα ψέματα πολλοί εξ αυτών δε μένουν μόνιμα στη Στενή αλλά την επισκέπτονται σαν εξοχική κατοικία τα Σαββατοκύριακα.
Τις υπόλοιπες μέρες παραμένει κλειστό.
Ο υπεύθυνος λειτουργίας προσπαθεί  να πείσει τους υποψηφίους να ανεβαίνουν στο χωριό και να βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο μάταια όμως.
Μόνο τις καλές μέρες και όταν έχει κίνηση η Στενή αυτό παραμένει ανοιχτό.
Το μόνο φωτεινό παράδειγμα είναι ο Βασιλάκης Σιμιτζής ο όποιος παρά τη μικρή του ηλικία είναι αυτός που με τη πάντα καλή διάθεση και ζωντάνια υποδέχεται τον κόσμο και συζητάει για τα προβλήματα του χωριού. 
Ένας κούκος όμως δε φέρνει την άνοιξη.
Αυτό που βλέπουμε εμείς αλλά κατανοεί και όλος ο κόσμος  είναι ότι έγινε σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού παρά σαν ένα σημείο συσπείρωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων. 
Από τη πλευρά μας θα θέλαμε αν είναι δυνατό να λειτουργούσε όλες τις μέρες ως τις εκλογές και να παρέχει ιδέες για ένα καλύτερο δήμο και μια καλύτερη Στενή αλλά και λύσεις για τα τόσα πολλά προβλήματα του δήμου.

16 σχόλια :

  1. σε αυτο το γραφειο εχουν βρει ζεστασια με τα οισκακια τους και τα καφεδακια τους πολλοι οπαδοι του μπουροδημου και του καλαβρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΧ
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να παρει νερο απο την στενη για τα ψαχνα ...πρεπει ...να παρει την εγκρηση απο την 3Ε διλαδη την κοκα κολα .....που εχει αγωρασει τα δικαιωματα για την διαθεση του νερου ...οποτε το νερο θα μας το πουλησουν πολυ ΑΚΡΙΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Μπουροδήμος είχε τον περισσότερο κόσμο στα εγκαίνια και είχε και το ντέρμπι εκείνη την ώρα...φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν έπαιζε ΑΕΚ-ΠΑΟ...α,έπαιζαν και τα γαυράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ψάλτη ποιά δικαιώματα έχει αγοράσει η κοκα κολα.Θα μας τρελλάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγα κοι στις δυο συγκεντρώσεις.Ποιό πολύ κόσμο είχε ο Ψαθάς απο τον Μπουροδήμο κι ας είχε τσάμπιον λιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΦΕΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΘΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ
    ΟΙ ΨΑΧΝΙΩΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη γλύτωσαν τα Ψαχνά

    Εδω και δέκα ημέρες μας είχαν τρελλάνει ότι θα βουλιάξουν τα Ψαχνά απο το κόσμο που θα είχε στα εγκαίνια το εκλογικό κέντρο Μπουροδήμου.Μιλάμε για τεράστια κινητοποίηση δέκα ημερών.Τελικά όχι μόνο δεν βούλιαξαν τα Ψαχνά αλλά είχε λιγότερο κόσμο απο ότι είχε ο Ψαθάς με κινητοποίηση δυο ημερών.
    Α κι ήταν δεν ήταν τριάντα Ψαχνιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίση πανικού

    Η σημερινή ομιλία Μπουροδήμου είναι γεγονός ότι προβλήμάτισε ακόμη και πολιτικούς του φίλους.
    Η πρώτη αναφορά ήταν για νίκη απο την πρώτη Κυριακή.Το πρόβλημα όμως για τους πολιτικούς του φίλους είναι ότι η αναφορά αυτή έμοιαζε περισσότερο με κραυγή αγωνίας.
    Η δεύτερη αναφορά ήταν για τον πολιτικό του αντίπαλο Γιώργο Ψαθά τον οποίο κατηγόρησε ότι είναι ....συνταξιούχος αστυνομικός.
    Και οι αναφορές για ΛΑΡΚΟ,για πιέσεις που άσκησαν άλλοι συνδυασμοί για να έχουν υποψηφίους ήταν για κλάματα μιάς και η κοινωνία που ζούμε είναι πολύ μικρή!
    Όσο για το επιχείρημα ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών επειδή μιλάει στην πλατεία των Ψαχνών τελευταίος,βράστα Χαράλαμπε!
    Όσον αφορά την προσπάθεια να κάνει τον συνδυασμό Καλαβρή αόρατο μάλλον διάλεξε λάθος τόπο μιάς και η δυναμική Καλαβρή μέσα στα Ψαχνά είναι δεδομένη και ισχυρή.
    ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν τα νερά δεν εϊναι αστείρευτη.ηδη απο τα Ερια παίρνουν.Αν πάρουν κι απο εδω δεν θαχουμε νερό να πιούμε εμεις οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ???Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΘΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΨΑΘΑ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΗΜΕΣ!(πχ)ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΙΑ ΤΡΕΜΟΥΛΑ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κακα τα ψεματα ο νεος δημαρχος μας θα ειναι ο γιωργος ο ψαθας!!!μπουροδημακια το παρτυ τελειωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή