Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ



Λίγες μέρες απομένουν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια αλλά η καταστάση είναι λίγο ως πολύ γνωστή.
Τέσσερις οι υποψηφιότητες στον δήμο μας μία εκ των οποίων δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο χωριό μας,οι δύο συχνά πυκνά ανεβαίνουν για να πιουν το καφεδάκι τους και να συζητήσουν με τον κόσμο και τέταρτος ο κ. Μπουροδήμος που ως δήμαρχος βρίσκεται καθημερινά στο χωριό μας!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή(βέβαια μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο)!

Για την κ. Φουρλή η οποία είναι και νεότατη και έχει τη στήριξη του ΚΚΕ ακούγονται δύο ονόματα μέχρι στιγμής ότι θα την πλαισιώσουν!
Ο ένας είναι ο Θωμάς Θάνος κι ο άλλος που ακούγεται είναι ο Πέτρος Κικίδης ή αντί αυτού ο Νίκος Θάνος!

Ο κ. Ψαθάς τώρα έχει κλεισμένες τις θέσεις εδώ και καιρό και ψάχνει ένα όνομα που θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο ντόρο για να μπει σφήνα.
Λοιπόν, περιφερειακό, Γεώργιος Ντούρμας, Αθανάσιος Μπασινάς, Ιωάννης Μυτάκης και για τοπικό Αθανάσιος Βλάχος,Αθανάσιος Βαρτζής, Χρήστος Λέων(ή Δημήτριος Σιμιτζής) και μία γυναίκα έκπληξη όπως λένε!

Ο κ. Μπουροδήμος ο οποίος έχει και το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ κινείται στον γνώριμο δρόμο γι'αυτόν μιας και του είχε φέρει τη νίκη, για περιφερειακό θα έχει τον Αναστάσιο Καμαριώτη,την Βάσω Μελά και για τοπικό τους Αναστάσιο Θάνο,Γεώργιο Σπύρου,Δημήτριο Καμαριώτη και μία γυναίκα, μάλλον παλιά γνώριμη των εκλογών γιατί οι συζητήσεις που είχαν με άλλες δύο άφθαρτες γυναίκες δεν απέδωσαν καρπούς!

Ο κ. Καλαβρής έχει ανακοινώσει τους Κων/νο Σπυριδάκη,Αγγελή Κυράνα,Ανδρέα Μπασινά και Χρήστο Παπαλάμπρο αλλά σε συζήτηση που είχαμε με έναν εξ' αυτών μας δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την υποψηφιότητα του όταν αυτή ανακοινώθηκε απο site των Ψαχνών,ο άλλος δεν το παραδέχεται και γνωστός τρίτου μας είπε ότι η υποψηφιότητα του δεν ισχύει! (Κάτι ακούγεται και για τον Απόστολο Γάτο γιο του πρώην κοινοτάρχη της Στενής Δημήτριου Γάτου)

*κυρία Φουρλή θα σας δούμε επιτέλους στο χωριό μας;Σας αρκεί το ποσοστό που παίρνει το ΚΚΕ ενω θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερους νεους;
*κύριε Ψαθά η γυναίκα θα είναι έκπληξη,κεραμίδα ή δεν την έχετε βρει ακόμα;
*κύριε Μπουροδήμε γιατί όλα τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα; αφού έχει τόσα παράπονα ο κόσμος στη Στενή για αρκετούς από αυτούς!
*κύριε Καλαβρή ισχύουν τα ονόματα τελικά ή όχι;

Εμείς θα τολμήσουμε να κάνουμε μία πρόβλεψη,
αν ο κ.Καλαβρής κατεβάσει αυτά τα ονόματα που ακούγονται τότε Ψαθάς και Μπουροδήμος θα κονταροχτυπηθούν για το τοπικό της Στενής και ίσως το πάρει ο Μπουροδήμος.
Αν δεν κατεβάσει;
Τα πράγματα δείχνουν καθαρή νίκη Ψαθά με μεγάλη διαφορά!

9 σχόλια :

  1. Να κοιτάξετε να ψηφίσετε ανθρωπους που δεν υποστηρίζονται απο κανένα κόμμα,μονο τότε θα δούμε προκοπή σε αυτό τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΨΑΘΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.Ο ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΨΑΘΑ Θ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΡΜΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά εγω δεν έχω ακούσει απο τον συνδυασμό του Ψαθά για καμμιά γυναίκα έκπληξη.Δεν έχουν πει τίποτα οι άνθρωποι.
    Αυτοί δεν ανακοινώνουν καν αυτούς που έχουν σίγουρους.
    Φαίνεται είναι η πολιτική τους αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!ΧΑΧΑΧΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ!
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?
    ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο που ρε παιδια πρωτη Κυριακη? Ξυπνατε τα Ψαχνα δεν ειναι Τσεργες. Αν παρει εκει μέχρι 800 σταυρους να πει και ευχαριστώ. Τον καταλαβαν εκει κατω και ας παραμυθιαζει τον κοσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το Μπουροδήμος απο πρώτη Κυριακή μάλλον καλαμπούρι μοιάζει.Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή