Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: «Δήμος Διρφύων – Να το έργο του Μπουρουδήμου»

Για να δείξεις “έργο” υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι όπως:
  • Αντικειμενική κρίση
  • Στατιστικά στοιχεία
  • Συγκριτικά στοιχεία
  • Μη συγκρίσιμα στοιχεία

Στην προκειμένη περίπτωση ο αρθρογράφος προβολέας ή “προβοκάτορας”του Μπουροδήμου και όχι του συνδυασμού προπαγανδίζει μεροληπτώντας χρησιμοποιώντας ετερόκλητα στοιχεία μεταξύ των Δήμων Μεσσαπίων και Διρφύων. Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση είναι απαραίτητο να γίνει μια αντικειμενική και ουσιαστική προσέγγιση της πραγματικότητας.

ΠΡΩΤΟΝ: Καλό είναι να ξαναδείτε τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά δημοσιεύονται στις οικονομικές καταστάσεις και τότε θα διαπιστώσετε ότι και οι δύο Δήμοι χρωστάνε.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Όταν μιλάμε για έργα έχουμε υποχρέωση να τα διακρίνουμε σε τρεις τουλάχιστον κατηγορίες όπως:

  • Αναπτυξιακά
  • Χρηστικά
  • Ποιοτικά

Στο χύδην και άστοχο ή υποβολιμαίο δημοσίευμα της 3/10/10 διαπιστώνουμε τα παρακάτω:

α) Τα έργα υποδομών είναι όλα έργα Νομαρχιακού και Περιφερειακού επιπέδου από τα οποία κάποια είναι ακόμα μη προσβάσιμα στους πολίτες. Υποχρέωση του Δήμου Διρφύων είναι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Στενής – Στροπώνων που εδώ και ένα χρόνο μόνο προβλήματα σωρεύει και κινδύνους ατυχημάτων εγκυμονεί.

β) Οι αναφορές του δημοσιεύματος στα έργα άθλησης (κλειστά γυμναστήρια κλπ.) μας γυρίσανε στην εποχή των “Μαυρογιαλούρων” ‘οπου οι πολιτικάντηδες μέχρι και ποτάμια έταζαν. Τελικώς αγαπητέ τα έργα για να έχουν αποτελεσματικότητα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τις νέες και τους νέους για τους οποίους δεν είδαμε ούτε διαβάσαμε έργα και προγράμματα προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους.

γ) Η επισκεψιμότητα της Στενής και της παραλίας της Χιλιαδούς οφείλεται στις προσπάθειες των ικανών επιχειματιών οι οποίοι με τις ιδέες τους, τα χρήματά τους και την υπευθυνότητα κατάφεραν χωρίς ουσιαστική στήριξη να αλλάξουν τον τόπο τους.

δ) Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τον παραλληλισμό Στενή – Αράχωβα, αν και πραγματικά θα ήταν μεγάλη επιτυχία η Στενή να είναι καλύτερη από την Αράχωβα.

Σίγουρα όμως δεν είναι, και για του λόγου το αληθές θα αναφέρω μερικές σκέψεις:

Η Αράχωβα με πρωτοβουλίες της Τ.Α. κατάφερε να έχει σε ετήσια βάση επισκεψιμότητα πολλών χιλιάδων πολιτών και να απολαμβάνει η τοπική κοινωνία των ευεργετημάτων της προστιθέμενης αξίας.

Τα έργα τους σε γενικές γραμμές είναι:

  • Ανακήρυξη της πόλης σε παραδοσιακό οικισμό.
  • Επέκταση του σχεδίου πόλης σε όλο σχεδόν το μήκος από Αράχωβα προς χιονοδρομικό κέντρο όπου υπάρχει σήμερα μια τρομερή οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη.
  • Σεβασμός στο περιβάλλον με απόλυτη προτεραιότητα την αναφορά στον άνθρωπο.
  • Αξιοποίηση και ανάδειξη ειδικών χώρων για πολλαπλές χρήσεις.
  • Τεράστιες επενδύσεις για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

Ο επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχος του Δήμου Διρφύων και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. δεν γνωρίζουμε τί πραγματικά δημιούργησε, αφού:

  • Το Τ.Δ. Καθενών χρησιμοποιεί εμφιαλωμένο νερό όταν όλη η περιοχή έχει την εύνοια της φύσης με καταπληκτικό υγιεινό νερό.
  • Ο Ξενώνας της Στενής επί 12 χρόνια είναι το σημείο αναφοράς του Δημάρχου για μικροκομματική πολιτική και υποσχέσεις πριν από κάθε εκλογές για διορισμούς και θέσεις εργασίες όπως και σήμερα υπόσχεται τόσο στη Στενή όσο και στη Μεσσάπια όπου τάζει θέσεις εργασίες στα νέα παιδιά για πρόσληψη στην ΛΑΡΚΟ Α.Ε. κλπ.
  • Επί 12 χρόνια δεν έγινε καμία απογραφή της πραγματικής οικονομίας στο Δήμο Διρφύων προκειμένου να στραφεί το ενδιαφέρον των ντόπιων και ετεροδημοτών επενδυτών σε ουσιαστικές επενδύσεις με μέλλον και προοπτική.
  • Δεν δόθηκε σχεδόν καμία ευκαιρία στα νοικοκυριά και ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους για να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον στον τόπο τους μέσα από επιδοτούμενα και καινοτόμα προγράμματα.

Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία ξεπουλήθηκε το χώμα της ευρύτερης περιοχής σε βιομηχανίες, γεγονός που ίσως σηματοδοτεί και τον ερχομό εξορυκτικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Τέλος και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο – οι εικόνες μιλούν από μόνες τους- ειδικά στα Ψαχνά “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”, όπως ορθά έχει διατυπώσει από χρόνια η λαϊκή σοφία.


Υ.Γ.

Αγαπητέ σχολιογράφε μία τελευταία ερώτηση σχετική με το πρόβλημα του πόσιμου νερού στη Μεσσαπία. Ζητάω να μου πείτε τι έκανε ο κος Μπουροδήμος ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ και Υπεύθυνος Διαχείρισης των υδατικών πόρων και ποιες οι θέσεις του απέναντι στο πρόβλημα.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Ενας αναγνώστης

Πολίτης Μεσσαπίας

10 σχόλια :

  1. Ο Οποιοσδήποτε υποστηρικτής των αντιπάλων Μπουροδήμου μπορεί να μειώσει και να απαξιώσει το έργο του με διάφορα άλλες φορές αβάσιμα και άλλες άκυρα στοιχεία... Το έργο όμως φαίνεται... Ας είχε γίνει στη Μεσσαπία και δεν με νοιάζει απο ποιόν,,, Συναίνεση έχει πάντως ΠΑΝΤΑ ο Δήμαρχος... Και δεν είπε κανέις οτι είναι τέλειος! Αλλα οτι έχει όραμα και θα το ακούσετε στις δηλώσεις του!
    Ο Συντάκτης του άρθρου "Να το έργο του Μπουροδήμου στη Δίρφυ" το οποίο έχετε πέσει όλοι να φάτε... Ελεος! Εχει έργο ο Μπουροδήμος και το βλέπετε μπροστά σας! Είναι η καθημερινότητά σας!
    Ευχαριστώ γι ατην εκτίμηση, Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, στο μέλλον θα φανούν όλα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΡΦΥΣ.....
    1). Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΗ - ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ.... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.....
    2). ΣΤΟ ΤΔ ΚΑΘΕΝΩΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ....
    3). ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ.... ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΤΕ.....
    4). ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...
    5). ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
    6). ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ....
    7). ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΑΑΧ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ...
    8). ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ;
    Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ... ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ..
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.... ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΕΝΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ) ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΧΙ....
    Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΣ ΤΗ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ; ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ;
    ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΥ ΨΑΘΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ 1-1-2011 ΔΙΡΦΥ ΚΑΙ ΜΕΣΣΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
    - ΠΟΣΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ;
    - ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;
    - ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;
    - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ
    - Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΟΑΠ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΕΣΩ ΣΧΟΟΑΠ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
    - Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΟΠΑΑΧ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ
    - ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΡΑΚΙΑ;
    - ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ...
    - ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΡΦΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΑΣ;
    - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.


    Υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν επενδύσει ένα βουνό από χρήματα για να έχουμε τα μαγαζιά που έχουμε στο χωριό μας και τις υπηρεσίες που παρέχουν.Ας πάτε σε άλλα χωριά του Δήμου να δείτε αν υπάρχουν παρόμοια μαγαζιά και μετά να κρίνετε.Τώρα όποιος θέλει μπορεί να εθελοτυφλεί και να λέει ότι τον συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ; (π.χ. υγειονομικη υπηρεσια της νομαρχιας)
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ !!!!!!!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή