Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΕΝΗΣ



Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί μέχρι και σήμερα 40 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, στο πιο κεντρικό σημείο του ποταμιού, στη γέφυρα που οδηγεί στη πλατεία της Στενής.
Αναφέρουμε τις εκλογές γιατί είναι κομβικό σημείο το γεφυράκι μιας και πάνω από αυτό το στήνονται τα πηγαδάκια και βολιδοσκοπούν ψηφοφόρους χωρίς ποτέ να κοιτάξουν κάτω και να δουν τα χάλια του.
Μελέτες και σχέδια για το ποτάμι πολλά αλλά τίποτα δεν έγινε μέχρι σήμερα,τουλάχιστον ας το είχαν καθαρό!


Για κάθε ψήφο που μαζεύετε να κατεβαίνετε και να μαζεύετε κι ένα σκουπίδι απο το ποτάμι μας!
Δεν είναι κακή ιδέα!

8 σχόλια :

  1. Μπά ? Και φταίει ο Δήμος γι αυτό ή εσείς κάποιοι ανεγκέφαλοι στενιώτες που τα πετάξατε? Ή μάλλον παρουσιάζετε μονο μικρολεπτομέριες ως προβλήματα επειδή είστε υποψήφιος με συνδιασμό αντίπαλο του Δημάρχου Διρφύων?
    ε? Κυριε Ντούρμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ,
    ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΡΜΑ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOG!
    ΚΑΜΜΙΑ!
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?

    ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ?
    ΓΑϊΔΟΥΡΙΑ!

    ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΔΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ?

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΤΑΜΙ?
    ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ!

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ "ΧΩΝΟΥΜΕ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΓΑϊΔΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as kanei o kyrio giwrgakis mia volta kata mikos tou potamou kai tha dei polla simeia sta opoia mporei na epembei o dimos!!!!!!!

    ALLA MILAME OPOY KAI GIA OTI MAS BOLEYEI.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα.Ο κύριος Ντούρμας με τον Καλαβρή είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα κανω ενα σχολιο για τον κυριο γιωργακη. Σε ολες τις προεκλογικες ομιλιες στο δδ Στενης-ανεξαρτητου υποψηφειου δημαρχου ή κοινοταρχη-ενα απο τα πρωτα πραγματα που εταζαν ηταν το ποταμι(θα και θα και θα....),περασαν χρονια...Και αν εσυ δεν τα εχεις ακουσει θα τα ακουσεις και φετος.Ολοι κρινομαστε για αυτα που λεμε
    Y.Σ Μακαρι τα παιδια που εχουν αυτο το blog να συνεχισουν ποιο τολμηρα













    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω πως το σίγουρο είναι οτι ο Κος Ντούρμας όχι μόνο έχει σχεση με το site, αλλα και για αυτά που γράφονται μέσα σε αυτό, και μου το έχει πει έμπιστο πρόσωπο. Για τον Φίλο που ρωτάει, αν δεν κάνω λάθος ο κος. Ντουρμας στηρίζει Καλαβρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOG ΚΑΙ Ο Κ.ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΘΑ!!!Ο Κ.ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒLOG KAI AYTA TA ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΕΤΡΙΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή