Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η δημοπρασία του ξενώνα



Και το όνομα αυτού...
Αθανάσιος Λεοντής...από την Μακρυκάπα!(οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε)
Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας!
Ο επιχειρηματίας κ.Λεοντής ήταν και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος!

Θα έχουν να τάζουν κι απο εδώ κι από εκεί τώρα;
Κι από Μακρυκάπα μεριά κι από Στενή;
Τυχαία έγινε η δημοπρασία την προεκλογική περίοδο;

Εμείς ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε τον Ξενώνα ολοκληρωμένο,μία επένδυση που τόσο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Στενής και της ευρύτερης περιοχής!
Ελπίζουμε να μην είναι προεκλογικά τεχνάσματα
και ότι όλα αυτά δεν γίνονται για να πατήσουν πάνω στην απελπισία του κόσμου τάζοντας θέσεις και προσφέροντας ελπίδες επιδιώκοντας την ψήφο!

4 σχόλια :

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΒΗΜΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ??ΤΙ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΑΤΟΡΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΕΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΤΙΓΚΑ ΑΕΡΑΣ!!ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΡΕΜΙΛΑ!!ΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ idea-aidia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! 1)ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ(ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΟΥΣ 3 ΞΕΝΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ) 2)ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ(ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΕΝΗΣ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΤΕΝΗΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3)ΕΝΑ 5Χ5(ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ) ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ! ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πεστα ρε βασιλη αρχηγε!χερομαι πολυ για εσενα που εισαι ενα παιδι με πολλα χαρισματα οπως το εξερετικο μυαλο σου ,την κριτικη σου και τα οραματα τα οποια εχεις για το χωριο μας!μακαρι βασιλη μου να ηταν ολα τα παιδια σαν και εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή