Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ- ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦΥΩΝ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Διρφύων με έκπληξη ενημερώθηκε για το μένος κάποιων-γνωστών άγνωστων-υποτίθεται φίλων του ποδοσφαίρου που ποτέ δεν έδειξαν ενδιαφέρον να διοικήσουν,που ποτέ δεν συνεσέφεραν οικονομικά και η παρουσία τους στο γήπεδο σε αγώνες του Α.Ο Στενής και της Ένωσης Διρφύων τα δύο τελευταία χρόνια ήταν και είναι ανύπαρκτη.
Ως διοίκηση του Α.Ο.Στενής από το 2001 εώς το 2008 και από το 2008 ως σήμερα ως 'Ενωση Διρφύων τους απαντάμε:

1.Παραλάβαμε τον Α.Ο.Στενής την Άνοιξη του 2001 με -17 βαθμούς ενώ είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
2.Για να αποφύγουμε τους -17 βαθμούς σε λίγο χρονικό διάστημα με νέο καταστατικό ιδρύσαμε τον Α.Ο.Στενής Διρφύων.
3.Παραλάβαμε ένα διαλυμένο σωματείο που στη δύναμή του είχε μόνο 8 εώς 9 δελτία ποδοσφαιριστών.
4.Μέσα σε δυο χρόνια ανεβάσαμε τον Α.Ο.Στενής Διρφύων από τη Γ' κατηγορία στη Β' όπου συμμετείχαμε συνεχώς μέχρι ιδρύσεως της Ένωσης Διρφύων μετά από τη συγχώνευση με την Α.Ε.Πάλιουρα και με την πρώτη χρονιά την περίοδο 2008-2009 ανεβήκαμε κατηγορία και συμμετείχαμε στην Α1 κατηγορία Ευβοίας.
5.Με τη συνδρομή του Δήμου Διρφύων έγιναν παρεμβάσεις στο γήπεδο της Στενής κατασκευάζοντας Μπάνια,Περιφράξεις και φωτισμό.
6.Σήμερα ο Δήμος Διρφύων κατασκεύσε νέο γήπεδο στην Κάτω Στενή με πλαστικό χλοοτάπητα και φωτισμό.Με την κατασκευή των αποδυτηρίων θα είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Εύβοιας και όσο να προσπαθούν μερικοί να το μηδενίσουν δεν θα το καταφέρουν γιατί τελικά ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρίνει.
7.Η λειτουργία του ποδοσφαιρικού συλλόγου έχει έξοδα και το γνωρίζουν αυτοί που έχουν πονέσει οι κακεντρεχείς ας αναρωτηθούν ποια ήταν η συνδρομή τους.Η απαντησή μας είναι μηδενική!
8.Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν προσφέρει στους αγωνιστικούς χώρους,οι διοικήσεις εκτός αγωνιστικών χώρων.Δυστυχώς όμως κάποιοι το έκαναν με αγγαρεία, με παρακάλια και ενίοτε με εκβιασμούς.
Η διοίκηση ποτέ δεν έδιωξε κανέναν όλους τους αντιμετώπιζε με αγάπη και κατανόηση αλλά δυστυχώς κάποιοι έφτασαν στα όρια της κοροϊδίας.Σε συγκέντρωση ποδοσφαιριστών από τη διοίκηση υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν συμμετέχοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου μας αλλά δυστυχώς την επομένη άλλαξαν γνώμη αξιώνοντας μεταγραφή στο Μετόχι ένας και άλλος αξιώνοντας υπέρογκα ποσά έχοντας την εντύπωση ότι αγωνίζονται σε επαγγελματικό σωματείο.
9.Γνωρίζετε κανένα αθλητικό σωματείο να παραχωρεί ποδοσφαιριστή σε επαγγελματικό σωματείο χωρίς ανταλλάγματα;Εμείς το κάναμε δύο φορές βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του ποδοσφαιριστή.
Όσο αν τον πληρώναμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (λάθος μας) ρωτήστε τον ίδιο,η αχαριστία και οι κωλοτούμπες ορισμένων δεν έχουν όρια.
10.Ο ανόητος που αναφέρει ότι εισπράξαμε υπέρογκα ποσά σε εκδηλώσεις και αφήνει υπονοούμενα για ποσά 120.000 ευρώ τι εννοεί ότι τα τσεπώσαμε;Εάν είχαμε τόσα χρήματα ανόητε συκοφάντη θα πηγαίναμε για Δ'Εθνική.
Οι εκδηλώσεις ανόητε συκοφάντη όσο και επιτυχία να έχουν, έχουν και τεράστια έξοδα,εσείς θα τολμήσετε ποτέ να διοργανώσετε εκδήλωση;Ποτέ γιατί είστε σιγουράτζες,ποτέ δεν θα αναλάβετε ευθύνη να διοικήσετε όχι μόνο αθλητικό σωματείο,ούτε σύλλογο της γειτονιάς σας,γιατί επάγγελμά σας είναι να μηδενίζετε κάθε προσπάθεια.
11.Δεν γνωρίζουμε κύριοι ανώνυμοι και κρυπτόμενοι από το φως της αλήθειας και του ήλιου πόσο πατριώτες και Στενιώτες είστε αλλά προσφορές 40 χρόνων στο ποδόσφαιρο,στα πολιτιστικά,στα δημοτικά πεπραγμένα και στην κοινωνική παρουσία δεν είστε ικανοί να τα μηδενίσετε γιατί η ανικανότητα σας έχει αποδειχθεί στο παρελθόν με τη μη συμμετοχή σας και όταν συμμετείχατε αποτύχατε.
Είστε απόντες από παντού από τα αθλητικά,από τα πολιτιστικά και από τα δημοτικά.Εμείς είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά μας στον τόπο μας με τα οποιαδήποτε ανθρώπινα λάθη μας,αλλά λάθη κάνουν αυτοί που συμμετέχουν,που είναι μπροστά στους αγώνες τους ποδοσφαιρικούς, τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς.
Εσείς κρυφτείτε στην ανωνυμία σας και στην ανυπαρξία σας.
Εμείς τιμάμε και αγαπάμε αυτούς που συμμετέχουν,ποδοσφαιριστές,παράγοντες,συμπολίτες μας που μας συμπαραστέκονται και μας αγαπάνε γιατί εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και την προσφορά πάνω από όλα ανιδιοτελώς.
Στις απόψεις μας πάντα βάζουμε και την υπογραφή μας.
*Τιμάμε τους ποδοσφαιριστές που με αξιοπρέπεια πρόσφεραν στον Α.Ο.Στενής Διρφύων,ΑΕ Πάλιουρα και τέλος στην Ένωση Διρφύων φωτεινά παραδείγματα στο ποδόσφαιρο της Ευβοιας, όπως ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσουτσαίος που για
20 χρόνια προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του ακόμη και σήμερα,όπως ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου και ο Ηλίας Μάλλιαρης με τον αδελφό του τον Δημήτρη Μάλλιαρη που την περίοδο 2008-2009 για τελευταία χρονιά τερματίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στην Α1 κατηγορία πετυχαίνοντας 36 γκολ σε ηλικία 37 ετών και όλοι αυτοί χωρίς να έχουν απαιτήσει ποτέ ούτε μία δραχμή πάντα προσηλωμένοι προσφέροντας επί πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους όπως και άλλα παιδιά στον Α.Ο.Στενής και Α.Ε Πάλιουρα παλιότερα.
Η Ένωση Διρφύων στο προσεχές μέλλον σε εκδήλωση που θα διοργανώσει θα τιμήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές που και αξία ποδοσφαιρική είχαν αλλά πάνω απ'όλα ήθος.

11 σχόλια :

  1. O STEΝΙΟΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EFOSON STHN ENOTHTA 6 LETE OTI THA SAS KRINEI O KOSMOS GIATI TOSOS NTOROS GIA TO AYTONOHTO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΆ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουε υμιν γραμματεις και φαρισαίοι

    Καλυτερα να μην απαντήσετε ρε παιδιά δεν αξίζει τον κόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Emena giati re pedia moy fenete afti i epistoli san prospatheia ekfovismoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Η ΑΛΛΙΩΣ
    ΓΑΤΟΣ Γ... ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ
    ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re paidia afou timoun to sumferon tou podosferisth giati tosa xronia exei katastrewei polles karieres! pote den exei dwsei deltio se paidi pou 8elei na paei kapou allou auth h doihkish katestrewe kai ton a.o stenhs kai ollous tous steniotes podosferistes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai re tous katestrepse tis karieres alla.....de ksereis mporei sto telos na tous timisei!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. katastrefoune karieres ...dioti exoun koblex GIA TON EYTO TOYS kai opion doun oti exei melon eite se spoudes eite se athlitismo methodika ton katastrefoyn (xalane kariera) me kathe tropo...kai oi anakoinoseis kirie eponime den fovizoun kanenan para mono vgenoun APOKALIPSEIS STO PROSKINIO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή