Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο μας


Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων όρισε χτες τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου:

Ο κος Θανάσης Μάλλιαρης τοποθετήθηκε στη θέση του αντιδημάρχου Βασίλη Μπαρσάκη  και θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των Διοικητικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Διρφύων, Υπεύθυνος καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Διρφύων, Υπεύθυνος του εργοταξίου της Δημοτικής Κοινότητας Διρφύων, Υπεύθυνος Λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Δημοτικής Κοινότητας Διρφύων και Υπεύθυνος Τέλεσης Πολιτικών Γάμων στην Δημοτική Κοινότητα Διρφύων.

Ο κος Νίκος Κοντάκης τοποθετήθηκε ως αντιδήμαρχος στη θέση της κας Ανθούλας-Κατσίκα-Λαφαζάνη και θα είναι υπεύθυνος για τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, την Παιδεία, την Κοινωνική Πολιτική και υπεύθυνος για τους Πολιτικούς Γάμους στην Δημοτική Κοινότητα Μεσσαπίων.

Τέλος τοποθετήθηκε ο κος Λευτέρης Λύρας στη θέση του κου Αποστόλη Παράκατη και θα είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία καθαριότητας στη Δημοτική Κοινότητα Μεσσαπίων και υπεύθυνος στη λειτουργία του εργοταξίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσαπίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λάμπρου και Λαφαζάνης παραμένουν στις θέσεις τους ως έχουν.

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητηρια στο κ.Δημαρχο για τη "φωτογραφικη" προκηρυξη για τη θεση συμβουλου σε περιβαλλοντικα θεματα...
    Με τι κριτηρια τοποθετησατε την κ.Μαλλιαρη στη θεση αυτη?Πού ειναι τα ονοματα των αλλων υποψηφιων και αναλυτικα ο πινακας με τα μορια του καθενος??
    'Η μηπως προηγειται η κ.Μαλλιαρη επειδη ειναι κουμπαρα σας?
    Περιμενουμε απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή