Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Φορτωτής του δήμου Διρφύων ηταν η φωτιά!



 Σήμερα το απόγευμα ακούστηκαν στο χωριό μας σειρήνες από πυροσβεστικά οχήματα. Τελικά η φωτιά που ξέσπασε δεν ήταν σε δασική έκταση, αλλά σε έναν φορτωτή του δήμου Διρφύων. Το συγκεκριμμένο μηχάνημα, αφού εκτέλεσε τις διάφορες εργασίες στο χωριό των Στροπώνων πήρε το δρόμο της επιστροφής στη βάση του στη Στενή. Όταν όμως βρισκόταν στη περιοχή της Ράχης και συγκεκριμμένα στον 'παλιό σπαστήρα' η θερμοκρασία του μηχανήματος ανέβηκε επικίνδυνα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά σε αυτό. Ο οδηγός του φορτωτή τον εγκατέλειψε αμέσως, έκλεισε την κυκλοφορία του δρόμου και κάλεσε σε βοήθεια. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πυροσβεστικών οχημάτων του δήμου, τα οποία έφτασαν εγκαίρως και έσβησαν τη φωτιά. Τα οχήματα της πυροσβεστικής που έφτασαν και αυτά έγκαιρα δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Η καταστροφή που υπέστη το μηχάνημα ήταν ολική, όπως βλέπεται και στην εικόνα μας. Τέλος καλό ολα καλά λοιπόν. Το μόνο που χρειαζόμαστε πλέον είναι ένας νέος φορτωτής.
 

4 σχόλια :

  1. ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O XHRHSTHS UA PLIROSH TH ZHMIA H O KOSMOS????
    EINAI ONTOS XEIRISTIS???? UA MAS PEI KAPOIOS GIA TA ETIA THS FOTIAS ?
    DHLADH TOSA MHXANIMATA GIATI DEN EXOY PAREI FOTIA?
    EXEI SYNTIRIUI SOSTA TO MHXANHMA ?????????
    TO SAIT JEREI H OXI UA MAUEI NA MAS PEI H UA KANEI POS DEN AKOYEI TO GAIDOYR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος κος Μπουροδήμος διέταξε την έρευνα διοικητικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο μηχάνημα και να προσδιοριστούν τα πρόσωπα που τυχόν ευθύνονται καθώς και να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το γεγονός.
    Την ένορκη διοικητική εξέταση θα διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κος Βουρδάνος Δημήτριος!

    Αυτά ξέρει το Γαϊδούρ το εμπειρογνώμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΤΕ ΤΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΓΑΙΔΟΥΡ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΤΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΣΟΥΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΣΟΠΙΝ Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡ
    ΤΟ ΑΜΑΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή