Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ!





    Μια πολύ ωραία ιδέα έχει υλοποηθεί εδώ και λίγους μήνες από μια παρέα νέων στο χωριό μας. Αυτή η ιδέα αφορά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού, που ονομάζεται vraxos radio. Ο σταθμός δεν εκπέμπει σε κάποια ραδιοφωνική συχνότητα, αλλά μπορείτε να τον ακούσετε μόνο μέσω ίντερνετ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://vraxos.listen2myradio.com/ . Βέβαια πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο vraxos δεν εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, αλλά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Για την ακριβή ενημέρωση σας για το πότε γίνονται εκπομπές μπορείτε να γίνεται μέλη στην ομάδα του σταθμού που υπάρχει στο facebook, η οποία αριθμεί περίπου 200 μέλη μέχρι στιγμής. Για να γίνεται μέλος στην ομάδα πατήστε εδώ https://www.facebook.com/groups/vraxoradio?ap=1 . Παρακάτω σας παραθέτουμε το σλόγκαν του σταθμού καθώς και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που είναι όλοι όπως είναι λογικό Στενιώτες.

   Εδώ θα ακούτε μόνο τα καλύτερα. Από έντεχνο, κλαρίνο μέχρι jazz και hip-hop. Βέβαια σε διαφορετικές εκπομπές, δεν θέλουμε να κάνουμε έναν αχταρμά! Συντονιστείτε!!!!


  • Χρήστος Κυράνας (c.k.)--->Δεν αφήνει παραπονέμενο ποτέ το ακροατήριό του, ποιοτικές επιλογές ελληνικών και ξένων τραγουδιών αλλά το ντεμπούτο του έγινε με ΚΛΑΡΙΝΟ!
  • Δημήτρης Κάμελ (Kamel)---> Από Χαρά Βέρρα Live στην Κάτω Στενή μέχρι Ορφέα Περίδη και Παγωμένο Δούναβη...Βέβαια έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις εντεχνολαϊκές τραγουδίστριες!
  • Θανάσης Ζέρβας (Sam)--->Ο αμίλητος της παρέας(δεν έχει ακόμα μικρόφωνο) που θα σας ξαφνιάσει με τις επιλογές του εκεί που δεν το περιμένετε...Μπορεί να mixarei τέλεια τον Ζερβουδάκη με τον dj Sasha!
  • Παναγιώτης Σπυριδάκης (Spyki)--->Τόσα χρόνια DJ. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να  ανεβάσει τη διάθεση αυτών που τον ακούνε σε κλάσματα δευτερολέπτου...Μιλάει η εμπειρία!
  • Θανάσης Σάλεχ (Sal)--->Μπορεί σε οποιοδήποτε κομμάτι που παίζει να πετάξει κι ένα αθλητικό σχόλιο ενδιάμεσα...είναι και 6άστερος πλέον!
  • Γρηγόρης Αρδίτζογλου (Simoun)--->Παρόλο που έχει όλα τα CD του Χατζηγιάννη(από το ΘΕΜΑ) να είστε σίγουροι ότι δεν θα παίξει ούτε ένα τραγούδι του και το πολύ ένα τραγούδι από Νταλάρα!
  • Γiωργοs Τσουτσαιος (DJ George)---->  in the MIX,  ετσι απλα! 
  • Θανάσης Θάνος (Dj atha)---> Παρόλο που ακουει μονο Δέσποινα Βανδή......παίζει όλες τις ελληνικές και ξένες επιτυχίες(οι παραγγελιές ειναι ολες δεκτές!!!)
  • Νίκος Σάλεχ (daskalos)---> Ο τελευταίος που προστέθηκε στην παρέα του vraxos!!!  Παραδίδει μαθήματα μουσικής......και καλύπτει το αθλητικό ρεπορτάζ του σταθμού.

Εδώ θα ακούτε μόνο τα καλύτερα. Από έντεχνο κλαρίνο μέχρι jazz και hip-hop. Βέβαια σε διαφορετικές εκπομπές, δεν θέλουμε να κάνουμε έναν αχταρμά! Συντονιστείτε !!!!
Εδώ θα ακούτε μόνο τα καλύτερα. Από έντεχνο κλαρίνο μέχρι jazz και hip-hop. Βέβαια σε διαφορετικές εκπομπές, δεν θέλουμε να κάνουμε έναν αχταρμά! Συντονιστείτε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου