Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θέμα στο SAROTIKO


Ένα ανεπίσημο ψηφοδέλτιο κυκλοφορεί στο νεό δήμο Μεσσαπίων-Διρφύων και συγκεκριμένα στην Στενή Ευβοίας.
Αρκετοί νέοι της περιοχής-και όχι μόνο-δεν εμπιστεύονται κανέναν πια και με μια κίνηση διαμαρτυρίας κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι ένα ανεπίσημο Ψηφοδέλτιο ενός συνδυασμού με σήμα ένα ... ΓαΪδούρι και με την ονομασία Σ.Α.ΝΩ(Στενιώτη Αντέδρασε Νωρίς)!
Στο ψηφοδέλτιο δεν αναγράφονται ονόματα κάποιων υποψηφίων αλλά τη θέση αυτών την έχουν πάρει ιδέες,, προτάσεις για μια καλύτερη Στενή!
Με το σλόγκαν "όλοι γαϊδούρια θα ψηφίσουμε" προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο,να τον ξεσηκώσουν να απαιτήσει πράγματα τα οποία ενώ του τα υπόσχονται στο τέλος δεν τα βλέπουν να πραγματοποιούνται!
Δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτή η κίνηση αλλά δείχνει μια μερίδα κόσμου αγανακτισμένη!

Πολλοι θα πουν ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο Γάιδαρος αλλά σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται να μην ισχύει!
πηγή:Sarotiko

10 σχόλια :

  1. OI AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΨΑΘΑ!!!Ο ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ Σ.Α.ΝΩ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΟΥ ΟΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΙΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠ`ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80-90 Π.Χ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΜΕ 2 LIFT) ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ;
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ -ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ- ΑΔΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΟ ΣΤΕΡΑΙΟΤΥΠΟ ΠΛΕΟΝ “ΞΕΝΩΝΑΣ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΡΚΙΝΓΚ” ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστα η ψηφος στο σα.ν.ω παει χαμενη διοτι βοηθαει τον δημαρχο ο οποιοσ μας εχει φτασει σε τετοια σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ!
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!
    ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    ΤΟ "ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΕΝΙΩΤΩΝ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. STENIOTI ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!!ΟΛΟΙ ΔΗΜ.Ο.Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΨΗΦΙΖΩ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά οι στενιώτες προδόσατε τον Μπουροδήμο! Δεν γινεται σε 16 χωριά να έιναι ευχαριστημένοι και στη Στενή όχι! Εντάξει δεν εκανε καποια πραγματα που σας είχε πει αλλα τί σας κάνει να πιστέψετε οτι ο ψΑΘΆς θα τα κάνει? Απο τα Ψαχνά εκλέγεται, αυτούς θα κοιτάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε οχι εμεινε προδωμενος και παραπονεμενος ο Μπουροδημος! 12 χρονια μας παραμυθιαζει και καθε φορα ταζει. Στο χωριο δεν εχει κανει τιποτα. Τωρα θα τακανει; Ενταξει ας κανει και καμια άλλη δουλεια. Επαγγελματιας πολιτικος ο τύπος. Ας παει στο μεροκαματο οπως και μεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή