Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Προβλήματα ηλεκτροδότησης


Με προβλήματα ηλεκτροδότησης πέρασε το απόγευμα του το μισό χωριό καθώς προκλήθη φωτιά στο μετασχηματιστή στη γέφυρα του χωριού (έξω από το καφέ μύλος) λόγω του υψηλού φορτίου ηλεκτρισμού έτσι λοιπόν όσοι τροφοδοτούνται από αυτή τη γραμμή έμειναν χωρίς ρεύμα. Το υπόλοιπο χωριό δεν αντιμετώπισε προβλήματα παρά μόνο έλλειψης τηλεοπτικού σήματος γιατί ο αναμεταδότης τροφοδοτείται από τη συγκεκριμένη γραμμή.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφιση τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων οικονομικού έτους 2012

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στο επίκεντρο των ΜΜΕ η Στενή. Ιδέα για τουριστική ανάπτυξη

Ο χειμώνας και τα χιόνια σε άλλους δημιουργούν προβλήματα, στο Δήμο μας όμως υπάρχουν και χωριά που ζουν απ' αυτά. Σε ακόμη μία φορά λοιπόν η Στενή έπαιξε στα Δελτία Ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, σε ότι αφορά τις χιονοπτώσεις, τα προβλήματα παράλληλα όμως διαφημίζεται και ως ένα σημείο τουριστικού προορισμού στο Δήμο μας.

Έτσι οι τηλεοπτικοί σταθμοί για ακόμη μία χρονιά, έστειλαν τα τηλεοπτικά τους συνεργεία και στη Στενή προκειμένου να πάρουν πλάνα από το χιονισμένο τοπίο. "Η Αράχωβα της Δίρφυς" παίρνει αίγλη και

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η Στενή και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR


Μετά τον Alpha σειρά έχει το Star Channel το οποίο επισκέφτηκε την Στενή και έπιασε τους μικρούς Στενιώτες να παίζουν χιονοπόλεμο και τους λίγο μεγαλύτερους να ξεχιονίζουν  το δρόμο και τα αυτοκίνητα τους και να πίνουν το καφεδάκι τους στην καφετέρια Ελάτη.
Για να δείτε το βίντεο πατήστε Εδώ